Verhuur

Verhuur bij de Vos

Verhuur bij Barbecue de Vos is eenvoudig en snel aan te vragen middels onze snelle contacten services die wij graag bieden aan onze klanten. Neem met onze specialisten contact op voor alle mogelijkheden die Barbecue de Vos kan bieden voor evenementen en partijen bij u op locatie!

people-eiffel-tower-lights-nightEvenementen verhuur

Evenementen verhuur hebben wij een aparte tak voor opgericht binnen onze organisatie. U ben op zoek naar evenementen materielen? Door onze ruime ervaring in evenementen denken wij graag met u mee wanneer het evenementen proces ingang gezet gaat worden. Zo maken we er met ze allen een geslaagd evenement van! Met ons geruim assortiment aan: toiletten, verlichting, dranghekken, barbecues, toegangspoorten, stroomvoorzieningen en nog veel meer wat ervoor een evenement nodigis.

dj-setPartijen verhuur

Voor onze party verhuur hebben wij een locatie waar u vrijblijvend voor kunt kiezen. Ook hebben wij diverse mogelijkheden omtrent dj sets, licht en geluid en muziek, om zo uw partij geheel compleet te maken. Wilt u er ook een catering met buffet bij en om af te sluiten met een ijsje kunt u ook nog eens overwegen om de party ijskar vrijblijvend aan te vragen. Neem vrijblijvend contact op met onze party service en wij helpen u graag verder!