Catering

Catering service de Vos

Catering bij barbecue de Vos, wij verzorgen veel en ook echt bijna alles. Zo hebben wij ook diversen mogelijkheden in het organiseren van uw catering. Bent u op zoek naar een catering voor 15 personen of misschien voor 100 en meer, wij van Barbecue de Vos helpen u graag met het verzorgen van een culinaire en lekkere catering op locatie. Wilt u misschien extra’s als een Party ijskar, of het huren van een dj set? Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op.

food-salad-vegetables-partyCatering op locatie

Wij komen overal en ook graag bij u! Wij verzorgen catering service door heel Nederland en hebben al prachtige locaties mogen betreden met onze catering specialiteiten. Omdat wij graag ambachtelijk en met lokale producten werken, blinken wij als catering service zeker uit één van de meest unieke en beste catering service van Nederland.

Catering en onze specialiteiten

Onze catering specialiteiten zijn uniek en een ervaring om nooit meer te vergeten. Beleef onze BBQ catering services op locatie en wordt zelf de beste barbecue kok van uw feest of evenement. Neem vrijblijvend met onze Party service contact op voor de extra mogelijkheden als mooie buffetten, ijskar en nog veel meer.