Buffetten

Buffet specials

De Vos Barbecue en zijn buffet specialiteiten. Bent u op zoek naar een lekker en culinair buffet voor één geweldige avond of middag om nooit meer te vergeten? Wij van Barbecue de Vos bieden geweldige specialis met diverse soorten thema’s aan buffetten. Een italiaans, Japans of misschien wel het heerlijke Franse buffet. Onze koks hebben deze allen in huis en bieden u graag een geweldig moment om nooit meer te vergeten.

barbecue-cateringBuffetten op locatie

Buffetten op locatie? Wij leveren door heel Nederland en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te besrpeken. Onze klanten/gasten brengen wij graag met een rodeloper binnen naar de beleving met de Vos en zijn buffetten. Onze buffetten zijn niet zomaar maaltijden maar hebben het vleugje van culinair en ster waardig kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk om met goede producten te werken en deze op locatie ambachtelijk voor u te bereiden. Zo hebben wij ook onze speciale Party ijskar die vrijblijvend aangeboden wordt bij een catering of buffet. Heeft u meer interesse naar onze mogelijkheden? Neem zeker eens contact op en wij adviseren en informeren u graag verder.

Evenementen en Buffetten

Voor evenementen hebben wij de geweldige Party services van de Vos en zonen. Omdat we niet enkel de barbecue hebben en buffeteen kunt u ook voor een compleet evenement bij ons terecht. Wij verhuren diverse evenement producten en hebben een complete catering service die voor u klaar kan staan.