BBQ

BBQ De Vos

Barbecue de Vos en specialiteiten. Ontdek de meest geweldige barbecue service van heel Nederland bij de Vos en zonen! Wij hebben inmiddels al geruim 25jaar ervaring in het geven van workshops, gezellige avonden en feesten met onze barbecue mannen. Ben je geinteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Lees onze website rustig verder en ontdek wat wij allemaal voor geweldige services aan u kunnen bieden.

food-chicken-meat-outdoorsBarbecue catering

Catering en barbecue bij de Vos? Wij leveren culinaire op maat gemaakte BBQ workshops en catering aan huis of bij u op het bedrijf. Vrijblijvend informatie ontvangen over al onze mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op. Door de jaren heen hebben wij ons volledig gespecialiseerd in biologische en lokale producten om zo onze gasten optimaal te kunnen laten genieten van een culinaire barbecue van de Vos en zonen.

Barbecue workshop aan huis

Ben u op zoek naar een leuke avond barbecue├źn? Dit in een vorm van een Workshop? Dit klinkt natuurlijk als een geweldig leuk idee voor personeelsfeesten, familie uitjes of een vrijgezellenfeest. Wij hebben een geruim assortiment aan diverse soorten barbecue merken en hebben over iedere barbecue nieuwe technieken en methodes om lekker te kunnen barbecue├źn. Wilt u ook beter leren omgaan met een barbecue? Neem vandaag nog contact met ons op. Ook bieden wij pakketten aan voor volledige evenementen, denk hier aan een leuke Party ijskar, huren van geluid en licht, of een complete Party service met buffet en veel meer..